ISO 17715:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٥ يناير ٢٠٢٥

Flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Amperometric method for starch damage measurement

ملفات الوثيقة ISO 17715:2025

الإنجليزية 14 صفحات
الإصدار الحالي
47.02 OMR

مجال الوثيقة ISO 17715:2025

This document specifies an amperometric method to determine the content of damaged starch in flour.

It is applicable to all flour samples from the industrial or laboratory milling of wheat (Triticum aestivum L.).

NOTE 1        Wheat can be milled in the laboratory in accordance with the methods described in ISO 27971[9] or in the BIPEA guidance document BY.102.D[10].

NOTE 2        In the absence of validity studies, the results on semi-wholemeal or wholemeal flour, although able to meet the conditions of repeatability given in Clause 9, require careful interpretation.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 20589:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Glass in building — Determination of the emissivity
ISO 11265:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Environmental solid matrices — Determination of the specific electrical conductivity
ISO 11465:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Sludge and solid environmental matrices — Determination of dry residue or water content and calculation of the dry matter fraction on a mass basis
ISO 9350:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Corrosion of metals and alloys — Testing method of corrosion resistance for hafnium at high temperature and pressure